Cmimi: Nga Tek

Kerko per cdo prone Real Estate

Per Shitje
102 000€
Per Shitje

Shitet Apartament 2+1, Liqeni i Thate:

Tirana - Liqeni i Thate
102 000€

: 2 : 2 : 127.00 : 22 : 4

Apartament

Per Shitje
102 000€
Per Shitje

Shitet Apartament spacioz 3+1, 5 Maji:

Tirana - 5 Maji
102 000€

: 3 : 2 : 121.00 : 21 : 6

Apartament

Per Shitje
63 900€
Per Shitje

Shitet hyrje 1+1,tek Rezidenca Turdiu:

Tirana - Fusha e Aviacionit
63 900€

: 1 : 1 : 74.00 : 22 : 6

Apartament

Per Shitje
153 000€
Per Shitje

Shitet hyrje e bollshme 2+1,Pazari I Ri:

Tirana - Pazari I ri
153 000€

: 2 : 2 : 114.00 : 25 : 2

Apartament

Per Shitje
53 000€
53 000€

: 2 : 1 : 96.00 : 22 : 7

Apartament

Per Shitje
87 000€
Per Shitje

Shitet hyrje 2+1,tek Pallati me Shigjeta:

Tirana - Pallati me Shigjeta
87 000€

: 2 : 1 : 100.00 : 26 : 9

Apartament

Per Qira
800€
Per Qira

Apartament me Qira 1+1,Ambasador3:

Tirana - Rruga e Elbasanit
800€

: 1 : 1 : 80.00 : 25 : 18

Apartament

Per Shitje
151 500€
Per Shitje

Shitet hyrje 2+1 panoramike,Pazari Ri:

Tirana - Pazari I ri
151 500€

: 2 : 2 : 113.00 : 18 : 8

Apartament

Per Shitje
260 000€
Per Shitje

Shitet Apartament 2+1, Ekonomiku:

Tirana - Rruga e Elbasanit
260 000€

: 2 : 1 : 140.00 : 25 : 4

Apartament

EuroEstate

Kompania jone eshte totalisht e dedikuar per te ndihmuar çdo person qe deshiron te jape apo mare me qira , te shese apo te bleje .Ne kemi nje eksperience te gjate ne fushen e real estate dhe tani ne e sjellim kete eksperience per te gjithe klientet tane .

Prefesionalizem

Qëllimi yne eshte te sigurojme sherbim sa me te mire per gjithe klientet.

Corrections & Vision

Ne Euroestate ne ndertojme marrdhenie afatgjata me cdo klient per te pasur nje rrjet bashkepunimi .

Zgjidhje te menjehershme

Ne Euroestate ne perpiqemi to japim zgjidhje ne kohe record per kerkese qe ju keni